Ørbæksvej 11, 2970 Hørsholm

Bogføring og Administration

 

EPA Regnskab startede som et enkeltmandsfirma i 1999 med en vision om at levere en god og stabil regnskabsfunktion til små og mellemstore virksomheder, der ikke har behov for en fuldtidsansat bogholder.

Fra begyndelsen var outsourcing et af vores primære produkter, hvor det ikke var nødvendigt for kunden at investere i eget bogføringssystem eller computerudstyr.

Denne outsourcing idé holder vi fast i og tilbyder derfor stadig vores kunder outsourcing.

Det var klart fra starten, at behovet var stort, og efter nogle år valgte vi at ansætte bogholdere for at kunne opretholde en god og stabil service.

EPA Regnskab blev vores logo i 2006. Tidligere var det EPAssistance, men det viste sig at vores kunder kaldte os EPA. Da navnet samtidig ikke entydigt fortæller hvilken service vi leverer, faldt valget på EPA og Regnskab.

Billedlogoet har fulgt os igennem hele perioden og er nu blevet et fast symbol på vores brevpapir og kuverter. 

 

Leveringssikkerhed, kommunikation og kvalitetssikring af vores ydelser har højeste prioritet i vores planlægning sammen med vores kunder. Vi har derfor udviklet en arbejdsprocedure for vores kunder, der skal sikre en god kontinuerlig kommunikation med kunden.

EPA Regnskabs strategi er at sikre at flere af vores medarbejdere er i stand til at udføre en kundes regnskabsmæssige opgaver. Dette sikrer kontinuitet hos vores kunder i forbindelse med f.eks. ferier og sygdom.

EPA Regnskab tilbyder at varetage virksomheders regnskabsfunktion og ejendommes administration. Vores model for indkøring af en ny opgave er beskrevet  nedenfor. Yderligere oplysninger om vores produkter kan findes ved at følge dette link: 

PRODUKTER

Både Virksomhedsregnskabsmodellen og Ejendomsadministrationsmodellen har i starten en fase, hvor kunden og EPA Regnskab strukturerer opgaverne. Dette sikrer, at kundens ønsker efterleves, og at EPA Regnskabs medarbejdere kan udføre opgaverne efter en ensartet procedure.

Der vil løbende blive foretaget controlling af det udførte arbejde samt tilbudt strategimøder, hvor ændringer og nye opgaver kan implementeres.

 

 

 

Tilbage til toppen